fredag 30 september 2011

Resan till Sunderby sjukhus…och Boden.

Augusti- September 2011 196 Augusti- September 2011 197 Med tunga steg gick vi från parkeringen mot huvudingången till Sunderby sjukhus idag….ville besöka våran söta vän som drabbats av en brusten halspulsåder och nu efter operation i huvudet ligger hon på detta sjukhus för observation och rehabilitering. Vi stannade ett bra tag och pratade om gamla minnen…jag blev positivt överraskad för hon tycktes må relativt bra…Hon fick ej gå själv ännu , bara med hjälp av någon sjukhuspersonal…..det enda hon klagade över var huvudvärk och dålig syn…..och ingen matlust….annars var hon vid gott mod och hade ganska lätt till skratt. Vi lovade att besöka henne snart igen…Vi fortsatte  vidare våran resa till Boden för att besöka vårat barnbarn Sandra med respektive, och de söta barnbarnsbarnen.

Augusti- September 2011 201 Sandra , Dennis och en av tvillingpojkarna , som snart är 11 månader…tänk vad tiden går……..Augusti- September 2011 202Så här går det till när tvillingarna matas….en sked till Cornelis och en sked till Jakob….enkelt!!en skål och en sked…bara turas om att pricka rätt mun…..gulligt!!

 Augusti- September 2011 199Mätt i magen och lite lek med pappa..

 Augusti- September 2011 206 Augusti- September 2011 208 Storebror Isak 4 år blev glad över presenterna vi köpt….här visar han sin nya väggklocka , som han ville hänga över sängen i hans rum….Sagoboken “De tre små grisarna” ville han att “mormor”…(han kallar mig så) skulle läsa för honom…sagt och gjort. Hans egen mormor kallar han för “Mimmi”…barn är allt härliga.

Augusti- September 2011 204 Sandra och jag gick en vandring runt deras hus…vi plockade in lite tomater från växthuset och så var jag tvungen att ta en bild över hennes vackra Astrar…..Vi blev bjuden på en god lunch…Härmed slutar en supertrevlig dag och kvällen tar vid med TV…Ingen stor middag i kväll…..är fortfarande mätt , kanske en Crepes senare i kväll. Ha de alla fina!!!….trevlig fredag kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar